banner

Garis Magnetik

  • Lo-co/Hi-co Magnetic Stripe

    Garis Magnetik Lo-co / Hi-co

    Diterapake ing Kertu Transaksi PVC (Kertu bank, Kertu hadiah dll.), Tiket Kertas (Tiket kanggo Subway, Loteng Parkir lsp.) Dokumen Keamanan (Buku Bank, Pas asrama, tiket ATB lsp)

  • Magnetic Stripe BV/TV Series on PVC Card

    Magnetic Stripe BV / Series TV ing Kertu PVC

    Stripe Magnetic Series "BV" Lucky yaiku foil magnetik transfer panas (pil adhem) kanggo aplikasi ing kertu plastik.

    Stripe Magnetik Seri "TV" sing beruntung yaiku jalur magnetik laminasi total kanggo aplikasi ing kertu PVC.

     

  • Magnetic Stripe BZ/BC/T Series on Paper

    Magnetic Stripe BZ / BC / T Series ing Kertas

    Lucky "BZ" Series Magnetic Stripe minangka foil magnetik stamping panas kanggo aplikasi tiket tiket lan tiket pesawat

    Stripe Magnetic Series "BC" Lucky dirancang khusus kanggo aplikasi ing sampul bank.

    Garis Magnetik Seri "T" Lucky is Stripe Magnetik Lem (lem mudhun) kanggo aplikasi ing kabeh jinis bahan kertas.

  • Invisible Magnetic Stripe YB Series

    Seri YB Stripe Magnetik Ora Katon

    Stripe Magnetic Series "YB" Lucky minangka jenis Stripe Magnetik Transfer Panas (Cold Peel) sing dirancang khusus ing kertu PVC.