banner

Warta

  • "Inovatif Beruntung" Melu Pameran NEPCON2021 Ing Shanghai ..

    Ngrayakake partisipasi sukses Baoding Lucky Inovative Material Co., Ltd ing Pameran Produksi Elektronik Internasional China kaping 31 lan Pameran Industri Mikroelektronika (NEPCON2021). Baoding Lucky Innovative Material Co., Ltd minangka perusahaan modern ing file ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Film Ukur Tekanan

    Kanthi pangembangan industrialisasi ing industri manufaktur, film pangukuran tekanan dadi luwih penting tumrap prosedur ngasilake modern. Ing ngisor iki yaiku aplikasi. 1. Tes tekanan gulung: Tekanan ing antarane gulung lan gulung menekan bunder, ...
    Waca liyane
  • Keuntungan Film Ukur Tekanan (Sensitif)

    1. Ningkatake Kualitas Produk Kanthi pangembangan industrialisasi ing industri manufaktur lan persyaratan presisi peralatan lan instrumen, tes tekanan wis dadi proses penting kanggo pabrik gedhe. Pabrik pabrik tradisional mbutuhake para pekerja ngadili ...
    Waca liyane