LK01-5
LK02-4
LK03-5

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Baoding Lucky Inovative Materials Co., Ltd. (Inovatif Bejo) didegake ing 1958, minangka bagean saka China Lucky Group Corporation, klompok modern ing file bahan seni grafis, bahan film & lapisan film fungsional kinerja tinggi lan medhia materi media imaging ing China. Lucky Innovative wis didaftar ing ChiNext Board (SZSE) ing wulan April 2015, kode saham yaiku 300446.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, kustomisasi kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Decades of experience and knowledge in the magnetic and coating field ensure the high quality, stability and reliability of LUCKY products.

    Kauntungan

    Puluhan taun pengalaman lan ilmu ing bidhang magnetik lan lapisan nutupi kualitas, stabilitas lan reliabilitas produk LUCKY sing berkualitas.

  • Quality for survival</br>
Innovation for development</br>
Targeting global brands</br>
Pursing customers' satisfactory

    Prinsip

    Kualitas kanggo kaslametan Inovasi kanggo pangembangan Target merek global Ngupaya pelanggan sing memuaskan

  • Our sales manager will serve you professionally and timely ,including pre-sale and after-sale service .

    Layanan

    Manajer dodolan bakal nglayani sampeyan kanthi profesional lan tepat wektu, kalebu layanan pra-penjualan lan sawise-penjualan.

Informasi paling anyar

warta

Keuntungan Film Ukur Tekanan (Sensitif)

"Inovatif Beruntung" Melu Pameran NEPCON2021 Ing Shanghai ..

Ngrayakake partisipasi sukses Baoding Lucky Inovative Material Co., Ltd ing Pameran Produksi Elektronik Internasional China kaping 31 lan Pameran Industri Mikroelektronika (NEPCON2021). Baoding Lucky Innovative Material Co., Ltd minangka perusahaan modern ing file ...

Aplikasi Film Ukur Tekanan

Kanthi pangembangan industrialisasi ing industri manufaktur, film pangukuran tekanan dadi luwih penting tumrap prosedur ngasilake modern. Ing ngisor iki yaiku aplikasi. 1. Tes tekanan gulung: Tekanan ing antarane gulung lan gulung menekan bunder, ...