banner

Film Kering sing Diterapake ing FPC Lan PCB

Film Kering sing Diterapake ing FPC Lan PCB

Katrangan singkat:

Ditrapake menyang Papan Sirkuit Cetak lan Papan Sirkuit Cetak sing Fleksibel, kanthi kauntungan performa, resolusi lan adhesi sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk

Ditrapake menyang Papan Sirkuit Cetak lan Papan Sirkuit Cetak sing Fleksibel, kanthi kauntungan performa, resolusi lan adhesi sing apik banget.

Struktur Produk

Dry film

Spesifikasi Produk

Kode Produk

LK-D1238 Film Kering LDI

Film Garing LK-G1038

Kekandelan (μm)

 38.0±2.0

Dawa (m)

200

Jembar

Miturut pelanggan’ panjaluk

Parameter Produk

(1) Film Kering LK-D1238 LDI

LK-D1238 Film Kering LDI cocog kanggo mesin pajanan pencitraan langsung, kanthi dawa gelombang 355nm lan 405nm.

Metode Item lan Tes

Data Tes

Wektu pencitraan paling cedhak

(1,0wt.% Larutan banyu Na2CO3, 30) * 2

Taun 25an

Panjang gelombang (nm)

355

405

Kinerja sawise Imaging

Photosensitivitas

(* 2×2.0)

ST = 7/21

Energi pajanan * 3

20mJ / cm2

15mJ / cm2

Resolusi(* 2×2.0)

ST = 6/21

40μm

40μm

ST = 7/21

40μm

40μm

ST = 8/21

50μm

50μm

Adhesi (* 2×2.0)

ST = 6/21

50μm

50μm

ST = 7/21

40μm

40μm

ST = 8/21

35μm

35μm

Ngupaya Reliability】* 3

10 bolongan (6mmφ)

Tingkat bejat bolongan

(* 2×2.0×Kaping 3)

ST = 6/21

0%

0%

ST = 7/21

0%

0%

ST = 8/21

0%

0%

Striping wektu pungkasan

(3,0wt.% Larutan banyu NaOH, 50)

ST = 7/21 * 1

Energi pajanan

50an

50an

 

(2) Film Kering LK-G1038

Film Kering LK-G1038 cocog kanggo ngubungi mesin pajanan, kanthi gelombang utamangth 365nm.

Metode Item lan Tes

Data Tes

Wektu pencitraan paling cedhak

(1,0wt.% Larutan banyu Na2CO3, 30) * 2

22 taun

Kinerja sawise Imaging

Photosensitivitas

(* 2×2.0)

ST = 8/21

Energi pajanan * 3

90mJ / cm2

Resolusi

(* 2×2.0)

ST = 6/21

32.5μm

ST = 7/21 * 1

32.5μm

ST = 8/21

35μm

Adhesion

(* 2×2.0)

ST = 6/21

45μm

ST = 7/21

40μm

ST = 8/21

35μm

(Ngandelake Keandalan) * 3

10 bolongan (6mmφ)

Tingkat bejat bolongan

(* 2×2.0×Kaping 3)

ST = 6/21

0%

ST = 7/21

0%

ST = 8/21

0%

Striping wektu pungkasan

(3.0wt.% Larutan NaOHwater, 50)

ST = 7/21 * 1

Energi pajanan

50an

(Data ing ndhuwur mung kanggo referensi)
Cathetan:

* 1: Skala Energi Eksposur Stouffer 21 Stage.
* 2×2.0: Gambar kanthi wektu pencitraan paling cedhak kaping pindho.
* 3: Yen fokus ing Keandalan Tren, disaranake nggunakake nilai energi pajanan 7~8 tataran.
* 4: Data ing ndhuwur dites nganggo peralatan lan instrumen dhewe.

Proses Aplikasi

product

Ati-ati Ing Aplikasi

(1) Aplikasi: Gunakake film iki mung kanggo nolak materi sing gegandhengan karo papan sirkuit lan formasi pola liyane.
(2) Pretreatment: residu organik, reregetan amarga ora cukup dewatering lan pangatusan ing permukaan tembaga, bisa nyebabake polimerisasi resistensi lan penetrasi plating utawa larutan etsa. Mangga garing sawise banyu dibilas. Utamane, nalika kelembapan tetep ana ing njero bolongan, nyebabake tendha rusak.
(3) Preheating landasan: Preheating kanthi suhu sing suwe banget bisa nyebabake karat. Sampeyan kudu kurang saka 10 menit ing 80 ℃ lan kurang saka 3 menit ing 150. Lan nalika suhu lumahing landasan sadurunge laminasi ngluwihi 70 ℃, kekandelan film ing pinggir bolongan bisa dadi luwih tipis lan bisa nyebabake kerusakan tenting.
(4) Nyekel sawise laminasi lan cahya: Tahan nganggo tameng cahya utawa ing sangisore lampu kuning (dibutuhake 2 meter utawa luwih jarak). Wektu ditahan maksimal ing kasus pungkasan (ing sangisore lampu kuning) yaiku 4 dina. Paparan kudu ditindakake sajrone 4 dina sawise laminasi. Pangembangan kudu ditindakake sajrone 3 dina sawise kena paparan. Sinar lampu putih sing ora ultraviolet duwe sinar ultraviolet, mula nganggo tameng cahya nganggo lembaran ireng ing ngisor kasebut. Jaga suhu 23 ± 2 ℃ lan asor relatif 60 ± 10% RH. Substrat laminasi kudu dilebokake ing rak siji-siji.
(5) Pangembangan: Yen suhu pangembang luwih saka 35 ℃, bisa uga dadi luwih nolak profil.
(6) Ngudani: Strip sajrone seminggu sawise laminasi.
(7) Pangobatan sampah: Komponen film garing ing pangembang lan stripper bisa dibentuk kanthi netral. Komponen sing koagulasi bisa dipisahake karo larutan banyu kanthi metode filter filter lan metode sentrifugal. Solusi banyu sing kapisah duwe sawetara nilai COD lan BOD, mula kudu dibuwang sampah kanthi cara sing tepat.
(8) Werna film: Werna ijo / biru. Sanajan warnane bisa ganti warna kanthi suwe, ora kena pengaruh karakteristik kasebut.

Ati-ati Panyimpenan

(1) Nalika panyimpenan digawe ing papan sing peteng, adhem, lan garing ing suhu 5 ~ 20 ℃ lan asor relatif 60% RH utawa ngisor, film garing kudu digunakake sajrone 50 dina sawise digawe.
(2) Jaga gulung film kanthi horisontal kanthi nggunakake rak utawa papan dhukungan kanggo disimpen. Nalika dilebokake kanthi vertikal, lembaran film garing bisa digeser siji-siji lan bentuk gulung bisa uga kaya sprout pring (gulung dilebokake kanthi horisontal ing bungkus).
(3) Gulung film saka sheet ireng ing sangisore lampu kuning utawa lampu safety sing padha. Aja ditinggalake ing sangisore lampu kuning. Tutup film kanthi sheet ireng nalika disimpen suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan