banner

Film INS Otomotif Otomotif

  • Auto Interior In-Mold Decoration INS Film

    Dekorasi Interior In-Mould Interior Otomatis

    In-Mould Dekorasi INS film digawe dening film PMMA kanthi nyetak efek dekorasi grafis lan film ABS, Nduwe sifat cetakan sing apik lan efek proteksi permukaan sing awet, cocog kanggo dekorasi permukaan produk plastik kanthi kebutuhan jangka panjang lan daya tahan, utamane kanggo interior Otomotif .