banner

Dekorasi Interior In-Mould Interior Otomatis

Dekorasi Interior In-Mould Interior Otomatis

Katrangan singkat:

In-Mould Dekorasi INS film digawe dening film PMMA kanthi nyetak efek dekorasi grafis lan film ABS, Nduwe sifat cetakan sing apik lan efek proteksi permukaan sing awet, cocog kanggo dekorasi permukaan produk plastik kanthi kebutuhan jangka panjang lan daya tahan, utamane kanggo interior Otomotif .


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

In-Mould Dekorasi INS film digawe dening film PMMA kanthi nyetak efek dekorasi grafis lan film ABS, Nduwe sifat cetakan sing apik lan efek proteksi permukaan sing awet, cocog kanggo dekorasi permukaan produk plastik kanthi kebutuhan jangka panjang lan daya tahan, utamane kanggo interior Otomotif .

Struktur Produk

product

Pengaruh Film

Efek dekoratif film kasebut duwe gandum kayu, logam sikat, mozaik, gandum tenunan lan tekstur teknologi liyane, efek transmisi cahya lokal uga kasedhiya. Lan film khusus kasedhiya miturut kebutuhan pelanggan.

 products

Proses Aplikasi

Film INS ditrapake kanggo proses INS, 3D mulet kanthi metode cetakan tekanan luwih dhisik, potong insert miturut tampilan produk, banjur lebokake insert ing rongga cetakan injeksi kanthi akurat, ing cetakan injeksi pungkasan.

Kaluwihan

Ora ana biaya cetakan tambahan sing bisa ngontrol akeh warna, emisi VOC sithik lan nyuda sampah.

Aplikasi Interior Otomotif

Film INS umume ditrapake ing interior Otomotif, kayata panel lawang lan panel instrumen lsp.

products-1

Karakteristik Produk

Barang

Standar tes utawa metode Tes

Data Tes

Kandel

Mikrometer

0,5±0,030mm

Hot Stretch

Panas nganti 110-120kanggo empuk banjur dowo

200%

Penampilan

Esampeyan Survey

No cacat ing permukaan film kayata spelling, bolongan pasir, gelembung, retak, kisut, goresan, pola bentuk lan liya-liyane.

No rusak, lapisan, pangowahan warna, garis utawa retak sing apik saka tekstur.

Adhesion

Tes Grid

Ora ngeculake
Suhu Termal Suwene

Lebokake ing oven suhu dhuwur suwene 168 jam lan ing suhu ruangan suwene 2 jam, 85-100.

Ora ana cahya sing jelas, warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, tingkat adhesi 0

Ganti Suhu Dhuwur lan Kurang

Resistensi siklus suhu dhuwur lan kurang Siklus antarane -30lan 90miturut standar uji coba industri  

Ora ana cahya sing jelas, warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, tingkat adhesi 0

Cepet Warna

Ukuran sampel 25mm×150mm, 2 lembar kain katun ing 50 * 50mm dibungkus ing sirah gesekan, oles tenaga 9N, siklus per detik, total 10 siklus gesekan, bandhingake kain putih sawise diolesi karo kain asli, evaluasi bahan pewarnaan putih kain miturut GB251 

Gosok garing: Ora ana warna tandha goresan, warna patri tingkat 4.

 

Gosok teles: Ora jelas dadi gedhe, pembubaran, lengket, umpluk, kerut lan pangowahan liyane, warna patri kelas 4  

Resistensi Abrasi Taber

Pilih template template ukuran 100mmx100mm, lebokake ing Taber Abraser, nggunakake roda grinding CS10, sampel rubrik beban 5N (500GF) paling ora 600 kaping kanthi kacepetan 60±2rpm.  

Ora nganggo lapisan efek pencetakan

Resistensi bahan kimia 

Standar Industri / Perusahaan

Ora ketok dadi gedhe, bubaran, caket, owah-owahan umpluk, kisut lan liyane, ora ngeculake sawise tes adhesi liwat metode kothak.

Resistensi Kosmetik Standar Industri / Perusahaan

Peningkatan kilau sing sithik, ora ana perubahan warna sing jelas, ora ngeculake sawise tes adhesi liwat metode kisi.

Resistensi Suhu Sithik Standar Industri / Perusahaan

Ora ana cahya sing jelas, warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, ora ana ngeculake sawise tes adhesi liwat metode kothak.

Flammabilitas GB 8410 100mm / menitcetakan injeksi tes 2mmABS

Pedoman Pangolahan

(1) Thermoforming
(1.1) Peralatan dibutuhake kaya peralatan mbentuk, motong lan nyetak.

(2) Panyimpenan
(2.1) Film INS kudu disimpen ing kahanan operasi normal. Kothak sing ngemot gulung film INS kudu disimpen ing posisi horisontal. Materi iki ora kudu disimpen ing njobo, ing papan asor dhuwur utawa ing endi suhu sing bisa ditindakake. Suhu ing sangisore titik beku lan luwih saka 35 ° C kudu dihindari.
(2.2) Yen gulung film disimpen maneh, kudu dibungkus ing alangan uap kelembapan kanthi desiccants. Bungkus kudu disegel ing lapisan nganggo pita PET, lan banjur disegel ing pucuk inti nganggo plug inti utawa sing padha.
(2.3) Panyimpenan sing disaranake 25 ° C utawa adhem ing level asor paling ngisor. Garing maneh sawise 5-6 wulan.
(2.4) Disaranake lembaran pra-garing 2 dina jam 70 ℃, gulung sing durung dibungkus min. 48 ~ 72 jam ing 60 ℃ ing oven sirkulasi.

(3) Nggawe
(3.1) Pemanasan alon film, luwih becik nggawe sisih mburi film kanthi target suhu 120 ℃ ~ 145 ℃ sing diukur nganggo label suhu. Gumantung saka bagean lan jinis film sing beda.
(3.2) Operasi luwih becik ing ruangan sing resik.

(4) Potong
(4.1) Disaranake nggunakake nglereni laser, utawa nglereni mati, umume ngethok mati. Nalika dipangkas, priksa manawa bahane ora rusak, ora ana bledug, polusi rereget, pemotongan sisa ing permukaan.
(4.2) Kanggo nyegah kerusakan permukaan, disaranake operasi ing ngisor iki:
(4.2.1) Aja tumpukan ing ndhuwur siji liyane tanpa jaringan alus utawa kain ing antarane saben bagean.
(4.2.2) Apa kabeh personel nganggo sarung tangan alus utawa lateks.
(4.2.3) Kanggo ngindhari pick up utawa kontaminasi, disaranake nggunakake piranti anti-statis sing dirancang khusus kanggo atmosfer ruangan sing resik.

(5) Lebokake cetakan
(5.1) Ora perlu peralatan khusus nalika ngolah film INS. Peralatan cetakan sing ana saiki bisa digunakake; Nanging, cetakan kudu digawe utawa diowahi kanggo nampa film ing growong. Rekomendasi luwih lanjut:
(5.2) Suhu diafragma sing dilebokake ing rongga cetakan kudu 30-50 ° C.
(5.3) Gating sing apik kanggo film supaya ora uwal warna lan utawa grafis.
(5.4) Suhu resin kaya sing disaranake dening pemasok resin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan