banner

Magnetic Stripe BV / Series TV ing Kertu PVC

Magnetic Stripe BV / Series TV ing Kertu PVC

Katrangan singkat:

Stripe Magnetic Series "BV" Lucky yaiku foil magnetik transfer panas (pil adhem) kanggo aplikasi ing kertu plastik.

Stripe Magnetik Seri "TV" sing beruntung yaiku jalur magnetik laminasi total kanggo aplikasi ing kertu PVC.

 


Detail Produk

Tag Produk

Transfer Panas (pil kadhemen) Garis Magnetik kanggo aplikasi ing kertu Plastik- "BV" Series

Stripe Magnetic Series "BV" Lucky yaiku foil magnetik transfer panas (pil adhem) kanggo aplikasi ing kertu plastik.
Garis magnetik jenis iki ditrapake ing landasan plastik (contone Overlay) kanggo ngasilake kertu plastik ing Mesin Lapisan Pita. Sajrone proses, stripe magnetik dicap ing overlay PVC kanthi roller panas, lan banjur operator PET foil magnetik dikupas lan dibuwang yen adesif digawe adhem.

Magnetic Stripe BV TV Series (3)
Magnetic Stripe BV TV Series (2)

Produk

Kode

Coercivity

(Oe)

Werna

Adesif

Jinis

Lamaran

Cara

Sinyal

Kakehan

Aplikasi

LK360BV11

360

Ireng

PVC

Panas Transfer

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK360BV22

360

Peteng Coklat

PVC

Panas Transfer

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV11

2750

Ireng

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV31

2750

Emas

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV41

2750

Perak

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV51

2750

Abang

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV61

2750

Ijo

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV71

2750

Biru

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK4000BV11

4000

Ireng

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV32

2750

Kaloro Emas

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750BV42

2750

Loro-lorone Silver

PVC

Panas Transfer

80 ~ 120%

Kertu Plastik, Kertu Bank

Garis Magnetik Laminasi Total kanggo aplikasi ing Kertu PVC - Seri "TV"

Stripe Magnetik Seri "TV" sing beruntung yaiku jalur magnetik laminasi total kanggo aplikasi ing kertu PVC. Pita jenis iki ora prelu ngeculake operator PET, lan dilaminasi ing kertu PVC kanthi Lapisan Magnetik lan Base Film. Cocog kanggo produksi jumlah minimal nggunakake mesin laminator.

Magnetic Stripe (8)
Magnetic Stripe (9)

Produk

Kode

Coercivity

(Oe)

Werna

Adesif

Jinis

Lamaran

Cara

Sinyal

Kakehan

Aplikasi

LK360TV1

360

Ireng

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK360TV2

360

Coklat

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750TV1

2750

Ireng

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750TV3

2750

Emas

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK2750TV4

2750

Perak

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank

LK4000TV1

4000

Ireng

PVC

Total Laminasi

80 ~ 130%

Kertu Plastik, Kertu Bank


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita