banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Baoding Lucky Inovative Materials Co., Ltd. ("Inovatif Beruntung") didegake ing taun 1958, minangka bagean saka China Lucky Group Corporation, klompok modern ing filing bahan seni grafis, film film & lapisan film kanthi performa dhuwur lan medhia materi media imaging ing China. Lucky Innovative wis didaftar ing ChiNext Board (SZSE) ing wulan April 2015, kode saham yaiku 300446.

Aanak perusahaan China Lucky Group Corporation, Lucky Inovative Materials wis melu riset lan pangembangan, produksi lan penjualan wiwit taun 1958, khusus kanggo bahan fungsi elektronik lan bahan keamanan informasi. Produk utama yaiku film pengukuran tekanan, film pelindung EMI, film garing, film interior otomotif, kertas magnet termal lan garis magnetik, lsp. Puluhan taun pengalaman lan ilmu ing bidhang magnetik lan lapisan nutupi kualitas, stabilitas lan reliabilitas produk LUCKY sing berkualitas.

about

abouts

Lucky Inovatif akreditasi standar lSO9001-2015 kanggo jaminan kualitas. Kita duwe tim jaminan kualitas profesional, wis digunakake ing standar uji coba sing ketat sajrone ngasilake, lan kabeh produk diuji miturut standar internasional kanthi peralatan uji coba sing canggih.

Aing perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan kasebut nduweni wigati banget kanggo investasi ing riset produk lan peningkatan kekuatan komprehensif. Lucky Innovative duwe pusat riset lan pengembangan profesional, sing nindakake riset lan pangembangan produk anyar, dilengkapi peralatan analisis canggih lan instrumen uji coba, nggawe metode uji coba produk anyar, kanthi efektif njamin riset lan pengembangan pangembangan produk anyar perusahaan.

Lucky Inovatif dununge ing Baoding cedhak Beijing, China, ngasilake kabeh produk saka pamrosesan bahan baku nganti bungkus kanthi operasi sing efisien kanggo nyuplai produk kualitas pelanggan lan pangiriman sing tepat wektu.

LPrinsip inovatif Ucky yaiku "Kualitas kanggo kaslametan, Inovasi kanggo pangembangan, Target merek global, Nggayuh pelanggan sing memuaskan", kita mesthi njupuk level kualitas lan layanan internasional minangka standar kanggo nggayuh komitmen kualitas kanggo para pelanggan sing nggawe kita entuk reputasi tinggi ing jagad . Kanthi inovasi teknis terus-terusan, produk bermutu lan rega kompetitif, MATERI INNOVATIF LUCK cocog kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

KUALITAS TINGGI, PELANGGAN NGAPAK