banner

Film EMI Shielding kanthi Shielding Apik

Film EMI Shielding kanthi Shielding Apik

Katrangan singkat:

EMI Shielding Film umume digunakake ing FPC sing kalebu Modul kanggo ponsel, PC, piranti medis, kamera digital, instrumen otomotif, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

EMI Shielding Film umume digunakake ing FPC sing kalebu Modul kanggo ponsel, PC, piranti medis, kamera digital, instrumen otomotif, lsp.

Kasedhiyan Produk

LKES-800
LKES-1000
LEKS-6000

Fitur Produk

(1) Karakteristik pemrosesan sing apik
(2) Konduktivitas listrik sing apik
(3) Sifat tameng sing apik
(4) resistensi panas sing apik
(5) Ramah lingkungan (gratis Halogen, memenuhi persyaratan Arahan RoHS lan REACH, lsp.)

Struktur Produk

Dry film

Karakteristik Produk

 LKES -800

Barang Data Tes Standar tes utawa metode Tes
Kandel (Sadurunge Laminasi, μm) 16±10% Standar Perusahaan
Kekandelan (Sawise Laminasi, μm) 13±10% Standar Perusahaan
Resistensi lemah(Lapisan emas, φ 1.0mm, 1.0cm, Ω) <1.0 JIS C5016 1994-7.1
Kekuwatan film sing dikuatake (N / 25mm) <0.3 Standar Perusahaan
Aliran Solder tanpa timah (MAX 265) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Properti Shielding (dB) > 50 GB / T 30142-2013
Resistensi lumahingmΩ/□) 350 Metode Terminal Papat
Retardant Flame VTM-0 UL94
Watake Nyithak LALU JIS K5600
Glossiness(60°, Gs) 20 GB9754-88
 Resistensi kimia(Asam, alkali lan OSP) LALU JIS C6471 1995-9.2
Adhesion menyang Stiffener (N / cm) 4 IPC-TM-650 2.4.9

LKES-1000

Barang Data Tes Standar tes utawa metode Tes
Kekandelan (Sawise Laminasi, μm) 14-18 Standar Perusahaan
Properti Shielding (dB) 50 GB / T 30142-2013
Isolasi lumahing 200 Standar Perusahaan
Cepet Adesif (Uji atus sel) Ora ana sel sing tiba JIS C 6471 1995-8.1
Tahan Ngilangke Alkohol 50 Kali ora ana karusakan Standar Perusahaan
Resistensi Gores Kaping 5 ora ana bocor saka logam Standar Perusahaan
Resistensi Lemah, (Plating emas, φ 1.0mm, 1.0cm, Ω) 1.0 JIS C5016 1994-7.1
Aliran Solder tanpa timah (MAX 265) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Watake Nyithak LALU JIS K5600

LKES-6000

Barang Data Tes Standar tes utawa metode Tes
Kekandelan (Sawise Laminasi, μm) 13±10% Standar Perusahaan
Properti Shielding (dB) 50 GB / T 30142-2013
Resistensi Lemah, (Lapisan emas, φ 1.0mm, 1.0cm, Ω) 0,5 JIS C5016 1994-7.1
Resistensi Lemah, (Lapisan emas, φ 1.0mm, 3.0cm, Ω) 0,20 JIS C5016 1994-7.1
Ngeculake kekuwatan (N / cm) <0.3 Standar Perusahaan
Isolasi lumahingm 200 Standar Perusahaan
Cepet Adesif (Tes atusan sel) Ora ana sel sing tiba JIS C 6471 1995-8.1
Aliran Solder tanpa timah (MAX 265) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora stratifikasi; Ora ana umpluk JIS C6471 1995-9.3
Retardant Flame VTM-0 UL94
Watake Nyithak LALU JIS K5600

Kondhisi Pangolahan sing Disaranake

Cara Laminasi Kondisi laminasi Kondisi solidifikasi

Suhu ()

Tekanan (kg)

Wektu

Suhu ()

Wektu (min)

Cepet- Laminasi LKES800 / 6000: 180±10LKES1000: 175±5 100-120 80-120 160±10 30-60

Cathetan: Pelanggan bisa nyetel teknologi adhedhasar kondhisi nyata nalika proses.
1)Tutup lapisan proteksi dhisik, lan banjur iket karo FPC, 80Meja pemanas bisa digunakake kanggo ikatan sadurunge.
2)Laminasi sesuai karo proses ing ndhuwur, njupuk, banjur copot film operator sawise adhem.
3)Proses solidifikasi.

Pengepakan

(1) Spesifikasi Standar produk: 250mm × 100m.
(2) Sawise nyopot listrik statis, produk kasebut dikemas ing kertas aluminium foil lan uga dicawisake luwih garing.
(3) Ing njaba dikemas ing karton kertas lan tetep kanggo njaga keamanan produk sajrone transportasi lan penanganan, lan aja nganti rusak.

Panyimpenan lan Perhatian

(1) Kondisi Panyimpenan sing Disaranake
Suhu: (0-10) ℃; Asor: ngisor 70% RH
(2) manungsa waé
(2.1) Aja mbukak paket njaba lan ngimbangi film tameng ing suhu ruangan suwene 6 jam sadurunge digunakake kanggo nyuda efek es lan embun ing film tameng.
(2.2) Saran digunakake sanalika bisa metu saka panyimpenan sing adhem, saupama owah-owahan kualitas ing suhu normal suwene suwe.
(2.3) Produk iki ora tahan karo agen penyegelan fase banyu lan fluks, yen duwe teknologi pangolahan ing ndhuwur, coba coba coba konfirmasi luwih dhisik.
(2.4) Saran laminasi cepet, laminasi vakum kudu dites lan dikonfirmasi.
(2,5 period Periode jaminan kualitas miturut kondisi ing ndhuwur yaiku 6 wulan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan