banner

Seri YB Stripe Magnetik Ora Katon

Seri YB Stripe Magnetik Ora Katon

Katrangan singkat:

Stripe Magnetic Series "YB" Lucky minangka jenis Stripe Magnetik Transfer Panas (Cold Peel) sing dirancang khusus ing kertu PVC.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Produk

Stripe Magnetik Transfer Panas (kulit kadhemen) kanggo aplikasi ing kertu Plastik - Seri "YB"

Stripe Magnetic Series "YB" Lucky minangka jenis Stripe Magnetik Transfer Panas (Cold Peel) sing dirancang khusus ing kertu PVC.
Teknologi khusus sing diadopsi bisa nggawe gambar dicithak nganggo garis magnetik, supaya integritas lan kesempurnaan gambar ora ana pengaruh saka karakteristik magnetik. Garis magnetik bakal didhelikake ing ngisor gambar sing dicithak lan ora bisa dideleng pangguna.

Magnetic Stripe YB Series
Magnetic Stripe YB Series

Produk

Kode

Coercivity

(Oe)

Werna

Adesif

Jinis

Lamaran

Cara

Sinyal Kakehan sawise Overprinting

Aplikasi

LK2750YB41

2750

Perak

PVC

Kalor Kahuripan Transfer

80~ 120%

Kertu Plastik

LK2750YB17

2750

Ireng

PVC

Kalor Kahuripan Transfer

80~ 120%

Kertu Plastik

Karakteristik Amplitude Sinyal saka kertu rampung sawise overprinting

Amplitudo sinyal UA1 : (0.8 ~ 1.2)
Amplitudo sinyal Ui1 : ≤1.26 UR
Amplitudo sinyal UA2 : ≥0.8 UR
Amplitudo sinyal Ui2 : ≥0,65 UR
ResolusiUA3 : ≥0.7 UR
UR Erasure UA4 : ≤0.03 UR
Ui4 pulsa tambahan: ≤0.05UR
Demagnetisasi UA5 : ≥0.64UR
Uiag Demagnetisation : ≥0.54UR
Gelombang Ui6 : ≤0.07 UA6

Metode Proses

(1) Lapisan Pita:
Garis magnetik dicap ing Overlay kanthi roller panas, lan ngilangi operator PET.

Magnetic Stripe YB Series (1)

Kondisi Proses sing Disaranake sajrone Laying Pita
Suhu gulung : (140 ~ 190) ℃
Kacepetan Gulung : (6 ~ 12) meter / menit

(2) Laminasi:
Laminasi overlay sing nganggo garis magnetik ing sheet PVC.

Magnetic Stripe YB Series (2)

Kondisi Proses sing Disaranake sajrone laminasi
Suhu Laminasi: (120 ~ 150) ℃
Durasi Laminasi: (20-25) Menit

(3) Liwat Nyithak
Pelanggan bisa nyithak tinta Perak, tinta putih, 4 warna penet lan UV Varnish ing garis magnetik, lan jalur magnetik bakal didhelikake ing sangisore gambar sing dicithak.

Magnetic Stripe YB Series (3)

Kekandelan luwih saka cetakan : (7 ~ 10) μm

Cathetan: Kondisi pangolahan mung kanggo referensi. Pelanggan bisa nyetel paramèter miturut kondhisi masing-masing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita