banner

Pengukuran Tekanan Film 1/2 / 3/4 / 5LW MW MS

Pengukuran Tekanan Film 1/2 / 3/4 / 5LW MW MS

Katrangan singkat:

Pengukuran Tekanan Film Nuduhake distribusi tekanan miturut keseragaman warna; Kapadhetan warna nuduhake nilai tekanan kanthi langsung.


Detail Produk

Tag Produk

Dhaptar produk

(1)Kode produkTekanan Kurang 1LW

Jembar270mm

Dawane10m

Kisaran tekanan (Mpa)2,5-10

JinisRong lembar

(2) Kode produkSuper Low Pressure 2LW

Jembar270mm

Dawane6m

Kisaran tekanan (Mpa)0,5-2,5

JinisRong lembar

(3)Kode produkTekanan Ultra-Super Kurang 3LW

Jembar270mm

Dawane5m

Kisaran tekanan (Mpa)0,2-0,6

JinisRong lembar

(4)Kode produkTekanan Rendah Ekstrim 4LW

Jembar310mm

Dawane3m

Kisaran tekanan (Mpa)0.05-0.2

JinisRong lembar

(5) Kode produkTekanan Rendah Ekstrim Ultra 5LW

Jembar310mm

Dawane2m

Kisaran tekanan (Mpa)0,006-0,05

JinisRong lembar

(6) Kode produkTekanan Sedheng (MW)

Jembar270mm

Dawane10m

Kisaran tekanan (Mpa)10-50

JinisRong lembar

(7) Kode produkTekanan Sedheng (MS)

Jembar270mm

Dawane10m

Kisaran tekanan (Mpa)10-50

JinisMono-sheet

Fungsi

Nuduhake distribusi tekanan kanthi keseragaman warna; Kapadhetan warna nuduhake nilai tekanan kanthi langsung.

Aplikasi

Film Pangukuran Tekanan digunakake ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterai lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.

Ati-ati

(1) Film L menehi reaksi sensitif sanajan tekanan cilik banget, aja pencet lan gosok sadurunge digunakake, nangani alon-alon.

(2) Nalika nyimpen lan njupuk saka kothak, loro-lorone colokan kudu dicekel nganggo tangan, lan tengah roller ora ditindhes supaya ora nyebabake efek tes. 

(3) Rekomendasi suhu 1/2 / 3LW lan MS / MW yaiku 20-35, asor 35% RH-80% RH, 4 / 5LW 15-30, asor 20% RH-75% RH. Hasil sing akurat bisa uga dipengaruhi yen ora ana ing wilayah iki.

(4) Kanthi suhu, asor lan tekanan sing beda nalika nggunakake, warna uga beda.

(5) Mbusak papan pangukuran sadurunge digunakake, yen banyu, minyak utawa barang-barang liyane sing ana ing permukaan film, bisa uga ora bisa nuduhake warna normal.

Gunakake ing kahanan khusus: a) Nalika ditekan ing suhu dhuwur sajrone wektu sing suwe, bahan isolasi panas kudu ditambahake ing njaba film kanggo mesthekake yen sampel ora kena pengaruh suhu. b) Ing kahanan banyu utawa minyak, conto kasebut kudu dilebokake ing tas anti-tahan banyu, banjur ditekan supaya sampel ora bisa kontak karo banyu lan minyak, sing bakal mengaruhi efek warna .

(6) film pangukuran tekanan ora bisa digunakake maneh.

(7) Gunakake sajrone periode validitas sing diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita