banner

Pengukuran Tekanan Film 1/2 / 3/4 / 5LW MW MS

Pengukuran Tekanan Film 1/2 / 3/4 / 5LW MW MS

Katrangan singkat:

Film Pangukuran Tekanan digunakake ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterai lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Video produk

Dhaptar produk

Kode produk

Jembar

Dawane

Tekanan Range (Mpa)

Jinis

Tekanan Rendah Ekstrim Ultra 5LW

310mm

2m

0,006-0,05

Rong lembar

Tekanan Rendah Ekstrim 4LW

310mm

3m

0.05-0.2

Rong lembar

Tekanan Ultra-Super Kurang 3LW

270mm

5m

0,2-0,6

Rong lembar

Super Low Pressure 2LW

270mm

6m

0,5-2,5

Rong lembar

Tekanan Kurang 1LW

270mm

10m

2,5-10

Rong lembar

Tekanan Sedheng (MW)

270mm

10m

10-50

Rong lembar

Tekanan Sedheng (MS)

270mm

10m

10-50

Mono-sheet

Aplikasi

Film Pangukuran Tekanan digunakake ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterai lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp. 

Fitur Produk

(1) Ngukur tekanan kanthi tepat, distribusi tekanan lan saldo tekanan.
(2) Tekanan kontak sing ditampilake kanthi konsentrasi warna sing beda-beda malah bisa diowahi dadi angka kanthi pitungan.
(3) Pangukuran cepet, menehi gambaran sing jelas lan visual.

Spesifikasi Produk

Barang

 L film

 Film K

Paket

Kantong poli ireng

Tas poli biru

Arah nduwurke tumpukan

Lapisan ing sisih njero

Lapisan ing njaba

Werna film

Krim putih (jambon)

Putih

Kandel

1/2 / 3LW: 95±10µ4 / 5LW: 90±15µMW: 85±10µm

1/2 / 3LW: 90±15µ4 / 5LW: 85±15µMW: 90±15µm

Precision

±10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer 23, 65% RH)

Rekomendasi suhu

1/2 / 3LW, MW: 20-35℃    4 / 5LW: 15-30

Rekomendasi asor

1/2 / 3LW, MW: 35% RH-80% RH 4 / 5LW: 20% -75% RH

 

Barang

Film MS

Film Perlindhungan PET

Paket

Kantong poli ireng

Ing njero rol

Arah nduwurke tumpukan

Lapisan ing sisih njero

Ora nutupi

Werna film

Krim putih (jambon)

Transparan

Kandel

105 ± 10µm

75µm

Precision

± 10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer ing 23 ℃, 65% RH)

Rekomendasi suhu

20 ℃ -35 ℃

Rekomendasi asor

35% RH-80% RH

Struktur Produk

Loro-lembar:

Pressure Measurement Film (1)

LEMBAR MONO:

Pressure Measurement Film (2)

Prinsip Kerja
Ngadhepi sisih L-Sheet lan K-Sheet, ditutupi tekanan, mikrokapsul L-Sheet rusak, bahan pembentuk warna L-Sheet bereaksi karo bahan K-Sheet sing tuwuh warna, katon warna abang. Tingkat kerusakan mikrokapsula miturut level tekanan. Tekanan sing luwih gedhe, kerusakan mikrokapsula luwih gedhe lan kepadatan warna luwih dhuwur. Saliyane, kerapatan warna sing luwih murah.

Panyimpenan

(1) Aja kena sinar srengenge langsung, adoh saka kemasan asli.
(2) Nyimpen film ing ngisor iki 15 ℃.
(3) Simpen film sing ora digunakake ing karung poli ireng lan biru banjur simpen ing kothak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita