banner

Pengukuran Tekanan Film mono sheet MS

Pengukuran Tekanan Film mono sheet MS

Katrangan singkat:

Kode produk : Tekanan Sedheng (MS)
Jembar : 270mm
Dawane: 10m
Kisaran Tekanan (Mpa) : 10-50
Jinis : Mono-sheet


Detail Produk

Tag Produk

Dhaptar produk

Kode produkTekanan Sedheng (MS)

Jembar270mm

Dawane10m

Kisaran tekanan (Mpa)10-50

JinisMono-sheet

Aplikasi

Film Pangukuran Tekanan digunakake ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterai lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.

Fitur Produk

(1) Ukur kanthi tepat tekanan, distribusi tekanan lan saldo tekanan.

(2) Tekanan kontak sing ditampilake kanthi konsentrasi warna sing beda bisa uga diowahi dadi angka kanthi pitungan.

(3) Pangukuran cepet, menehi gambar sing jelas lan visualture.

Spesifikasi Produk

Barang

Film MS

Film Perlindhungan PET

Paket

Kantong poli ireng

Ing njero rol

Arah nduwurke tumpukan

Lapisan ing sisih njero

Ora nutupi

Werna film

Krim putih (jambon)

Transparan

Kandel

105 ± 10µm

75µm

Precision

±10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer 23, 65% RH)

Rekomendasi suhu

20 ℃ -35 ℃

Rekomendasi asor

35% RH-80% RH

Struktur Produk

(1). Struktur

Pressure Measurement Film (1)

(2). Cara Kerja

Sawise tekanan, mikrokapsula pecah, bahan sing mbentuk warna ing mikrokapsul lan bahan pangembang warna padha reaksi, nuduhake warna abang.  Gelar mikrocapsule rusak ditemtokake dening regane tekanan, tekanan saya gedhe, karusakan microcapsule luwih gedhe, kerapatan warna luwih dhuwur. Kosok baline, luwih murah Kapadhetaning warna

Panyimpenan

(1) Aja sinar srengenge langsung lan sumber geni. Kanggo panyimpenan jangka panjang, waca suhu kamar ing ngisor 15lan ngindhari sinar matahari. Film L lan K sing ora digunakake kudu dilebokake maneh ing tas kemasan asli (Film L ing tas poli ireng, film K ing tas poli biru) lan disimpen ing kothak kemasan.  

(2) Donkontak karo barang ing ngisor iki:

Kertu nyalin tanpa karbon; banyu, minyak, pelarut lan bahan kimia liyane;

Produk plastik lan produk plastik sing ngemot plastik;

Karet lan penghapus

Tulisan tangan berminyak

(3) Film K sawise nuduhake warna kudu dilebokake ing tas kertas. Sawetara film K nyimpen bebarengan, priksa manawa permukaan warna ora tutul. Luwih becik dipisahake nganggo kertas putih.

(4) Ing warna film contos bakal sirna menyang ombone tartamtu kanthi tambahan wektu. saranake kanggo mindhai gambar kasebut kanggo nyimpen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita