warta

Kanthi pangembangan industrialisasi ing industri manufaktur, film pangukuran tekanan dadi luwih penting tumrap prosedur ngasilake modern. Ing ngisor iki yaiku aplikasi.

1. Tes tekanan gulung
Tekanan ing antarane gulung lan gulung menekan bunder, gulung tetep mesin fotokopi, gulung cetak 、 tekanan ing antarane rol laminasi pressure Tekanan pengikat piring offset, tekanan gabungan pita grinding film pressure tekanan rolling sabuk conveyor.

2. Puasa
Tekanan permukaan pengikat, contone, mesin, kothak gir, Turbo, katup, silinder hidrolik lan kompresor. Priksa kinerja segel gasket, dering segel lan dering O.

3. Tekanan Kontak
Tekanan kontak ing antarane rem, kopling lan piston pressure Tekanan kontak mesin las 、 Tekanan kontak radiator IC.

4. Tekanan Kompak
Tekanan laminasi kayu lapis lan laminasi 、 tekanan ikatan panel LCD pressure tekanan ikatan wafer 、 tekanan gabungan sel bahan bakar 、 tekanan ikatan pelat cetak laminasi .

5. meksa Dhukungan
Tekanan dhukungan ban lan sabuk crawler; meksa ndhukung mesin, ginger lan tank.

6. Tekanan Winding
Tekanan nduwur film lan kertas kanthi kinerja dhuwur, tekanan koil koil.

7. Tekanan Coating
Tekanan lapisan percetakan layar (nyithak substrat, lsp).

8. Kondisi kontak
Kondisi kontak stamping die, cek keseimbangan mesin stamping, kondisi adhesion mesin stamping, tekanan silinder cetakan offset mesin cetak, kondisi kontak disk polishing permukaan (CMP), kondisi kontak gulungan mesin laminasi, tekanan polishing wafer silikon, pemasangan tekanan chip semikonduktor.

9. Tekanan Surge
Tes fungsional bisbol, bola golf lan peralatan liyane, tes drop drop, tekanan dampak injeksi banyu, tekanan pengaruh barang ing proses transportasi, tekanan kejut buffer lan airbag.


Wektu kiriman: Aug-17-2021