warta

Ngrayakake partisipasi sukses Baoding Lucky Inovative Material Co., Ltd ing Pameran Produksi Elektronik Internasional China kaping 31 lan Pameran Industri Mikroelektronika (NEPCON2021). 
Baoding Lucky Innovative Material Co., Ltd minangka perusahaan modern ing file film & lapisan lapisan kinerja tinggi ing China, khusus kanggo bahan fungsi elektronik lan bahan keamanan informasi.
Wiwit tanggal 21 nganti 23 April 2021, Baoding Lucky Inovative Materials Co., Ltd melu Pameran NEPCON2021 ing Shanghai, yaiku pameran profesional kanggo nuduhake teknologi otomatisasi pabrikan SMT lan elektronik ing industri manufaktur elektronik.
Pameran iki nduwe 6 area pameran sing kalebu area pameran pemasangan permukaan SMT, area pameran las lan lem penyemprotan, area pameran tes lan pangukuran, area pameran bahan elektronik, perakitan mikro elektronik lan area pameran proses SiP, pabrik cerdas lan teknologi otomasi. Pameran kasebut nduwe luwih saka 700 merek, area pameran 50.000 meter persegi, lan luwih saka 50.000 pengunjung.
Ing pameran iki, "Lucky Inovative" nyiyapake kios kanggo pameran lan promosi produk pengukuran tekanan lan film pelindung EMI. Manajer penjualan kita mesthi semangat, sabar nampa pelanggan, njawab macem-macem pitakon, lan ngganti kertu bisnis. Liwat panjelasan profesional saka manajer penjualan, pamirsa lan pameran ing pameran kasebut duwe pangerten tartamtu babagan produk kasebut, lan nuduhake minat banget marang produk kasebut, akeh pelanggan ing pameran kasebut nggawe konsultasi kanthi rinci, ngarep-arep kerja sama luwih lanjut liwat iki kesempatan  
Iki ora mung pesta kanggo industri, nanging uga perjalanan panen. Liwat pameran iki, kita wis entuk kesepakatan lan maksud kerjasama karo akeh pelanggan, lan duwe komunikasi sing ramah karo teknisi, nggawe kanca anyar. Sinau luwih lengkap babagan pasar manufaktur elektronik anyar, jembarake visi kita, uga nggawa kesempatan anyar kanggo pangembangan Baoding Lucky Innovative Material Co., Ltd.


Wektu kiriman: Aug-17-2021