spanduk

Film Pengukuran Tekanan 1/2/3/4/5LW MW MS

Film Pengukuran Tekanan 1/2/3/4/5LW MW MS

Katrangan singkat:

Film Pengukuran Tekanan digunakake akeh ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterei Lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Video produk

dhaftar produk

kode produk

Jembar

dawa

TekananRange (Mpa)

Jinis

Ultra Extreme Low Pressure 5LW

310 mm

2m

0.006-0.05

Loro lembar

Tekanan Endah Ekstrem 4LW

310 mm

3m

0.05-0.2

Loro lembar

Tekanan Ultra-Super Low 3LW

270 mm

5 m

0.2-0.6

Loro lembar

Tekanan Super Low 2LW

270 mm

6m

0.5-2.5

Loro lembar

Tekanan Rendah 1LW

270 mm

10m

2.5-10

Loro lembar

Tekanan Sedang (MW)

270 mm

10m

10-50

Loro lembar

Tekanan Sedang (MS)

270 mm

10m

10-50

Mono-sheet

Aplikasi

Film Pengukuran Tekanan digunakake akeh ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterei Lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.

Fitur produk

(1) Presisi ngukur tekanan, distribusi tekanan lan keseimbangan tekanan.
(2) Tekanan kontak sing dituduhake kanthi konsentrasi warna sing beda-beda malah bisa diowahi dadi angka kanthi pitungan.
(3) Pangukuran cepet, menehi gambar sing jelas lan visual.

Spesifikasi Produk

Item

 Film kasebut

 K wayang

Paket

Polybag ireng

Polybag biru

arah winding

Lapisan ing sisih njero

Coating ing njaba

Warna film

Putih krem ​​(pink muda)

Putih

kekandelan

1/2/3LW:95±10mm4/5LW:90±15mmMW: 85±10mm

1/2/3LW:90±15mm4/5LW:85±15mmMW:90±15mm

Precision

±10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer ing 23,65% RH)

Rekomendasi suhu

1/2/3LW,MW:20-354/5LW:15-30

Rekomendasi asor

1/2/3LW,MW:35%RH-80%RH 4/5LW:20%-75%RH

 

Item

film MS

Film Proteksi PET

Paket

Polybag ireng

Nang rol

arah winding

Lapisan ing sisih njero

Ora ana lapisan

Warna film

Putih krem ​​(pink muda)

Transparan

kekandelan

105±10µm

75µm

Precision

± 10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer ing 23 ℃, 65% RH)

Rekomendasi suhu

20 ℃ -35 ℃

Rekomendasi asor

35% RH-80% RH

Struktur Produk

2 LEMBAR:

Film Pengukuran Tekanan (1)

LEMBAR MONO:

Film Pengukuran Tekanan (2)

Prinsip Kerja
Ngadhepi sisih dilapisi L-Sheet lan K-Sheet, tekanan, mikrokapsul L-Sheet rusak, bahan pembentuk warna L-Sheet bereaksi karo bahan berkembang warna K-Sheet, warna abang katon. Tingkat karusakan microcapsules miturut tingkat tekanan. Sing luwih gedhe tekanan, sing luwih gedhe karusakan saka microcapsules lan sing luwih dhuwur Kapadhetan werna. Ing tangan liyane, ing ngisor Kapadhetan werna.

Lumbung

(1) Aja langsung suryo srengenge, adoh geni ing packaging asli.
(2) Nyimpen film ing ngisor 15 ℃.
(3) Simpen film sing ora digunakake ing karung poli ireng lan biru banjur simpen ing kothak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita