spanduk

Film Pengukuran Tekanan 1/2/3/4/5LW MW MS

Film Pengukuran Tekanan 1/2/3/4/5LW MW MS

Katrangan singkat:

Film Pengukuran Tekanan Nuduhake distribusi tekanan kanthi keseragaman warna; Kapadhetan werna nuduhake nilai tekanan langsung.


Detail Produk

Tag produk

dhaftar produk

(1)kode produk:Tekanan Rendah 1LW

Jembar:270 mm

dawa:10m

Rentang tekanan (Mpa):2.5-10

Jinis:Loro-lembar

(2) Kode Produk:Tekanan Super Low 2LW

Jembar:270 mm

dawa:6m

Rentang tekanan (Mpa):0.5-2.5

Jinis:Loro-lembar

(3)kode produk:Tekanan Ultra-Super Low 3LW

Jembar:270 mm

dawa:5 m

Rentang tekanan (Mpa):0.2-0.6

Jinis:Loro-lembar

(4)kode produk:Tekanan Endah Ekstrem 4LW

Jembar:310 mm

dawa:3m

Rentang tekanan (Mpa):0.05-0.2

Jinis:Loro-lembar

(5) Kode Produk:Ultra Extreme Low Pressure 5LW

Jembar:310 mm

dawa:2m

Rentang tekanan (Mpa):0.006-0.05

Jinis:Loro-lembar

(6) Kode Produk:Tekanan Sedang (MW)

Jembar:270 mm

dawa:10m

Rentang tekanan (Mpa):10-50

Jinis:Loro-lembar

(7) Kode Produk:Tekanan Sedang (MS)

Jembar:270 mm

dawa:10m

Rentang tekanan (Mpa):10-50

Jinis:Mono-sheet

Fungsi

Nuduhake distribusi tekanan kanthi keseragaman warna; Kapadhetan werna nuduhake nilai tekanan langsung.

Aplikasi

Film Pengukuran Tekanan digunakake akeh ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterei Lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.

Ati-ati

(1) Film L nanggepi kanthi sensitif sanajan tekanan cilik, aja pencet lan gosok sadurunge digunakake, nangani alon-alon.

(2) Nalika nyimpen lan njupuk saka kothak, loro-lorone colokan kudu dicekel nganggo tangan, lan tengah roller ora kudu dipencet supaya ora mengaruhi efek test.

(3) Rekomendasi suhu 1/2/3LW lan MS/MW yaiku 20-35, asor 35% RH-80% RH, 4/5LW yaiku 15-30 , asor 20% RH-75% RH. Akurasi asil bisa uga dipengaruhi yen metu saka wilayah iki.

(4) Kanthi suhu sing beda, kelembapan lan kondisi tekanan nalika digunakake, warna uga beda.

(5) Mbusak panggonan pangukuran sadurunge digunakake, yen banyu, lenga utawa sawetara liyane ana ing lumahing film, Mungkin ora bisa nuduhake werna normal.

Gunakake ing kahanan khusus: a) Nalika ditekan ing suhu dhuwur kanggo wektu sing suwe, bahan insulasi panas kudu ditambahake ing njaba film kanggo mesthekake yen sampel ora kena pengaruh suhu. b) Ing kahanan banyu utawa lenga, sampel kudu dilebokake ing tas anti banyu, lenga-bukti banjur pressurized kanggo nyegah sampel saka kontak karo banyu lan lenga, kang bakal mengaruhi efek werna. .

(6) film pangukuran tekanan ora bisa digunakake maneh.

(7) Gunakake ing wektu validitas tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita