spanduk

Pengukuran Tekanan Film mono sheet MS

Pengukuran Tekanan Film mono sheet MS

Katrangan singkat:

Kode Produk: Medium Pressure (MS)
Jembar: 270 mm
Dawane: 10m
Range tekanan (Mpa): 10-50
Tipe: Mono-sheet


Detail Produk

Tag produk

dhaftar produk

kode produk:Tekanan Sedang (MS)

Jembar:270 mm

dawa:10m

Rentang tekanan (Mpa):10-50

Jinis:Mono-sheet

Aplikasi

Film Pengukuran Tekanan digunakake akeh ing area sirkuit Elektronik, LCD, Semikonduktor, Otomotif, baterei Lithium-ion lan Instalasi peralatan mekanik, lsp.

Fitur produk

(1)Ukur tekanan, distribusi tekanan lan keseimbangan tekanan kanthi tepat.

(2)Tekanan kontak sing dituduhake kanthi konsentrasi warna sing beda-beda bisa diowahi dadi angka kanthi pitungan.

(3)Pangukuran cepet, menehi gambar sing jelas lan visualhukum.

Spesifikasi Produk

Item

film MS

Film Proteksi PET

Paket

Polybag ireng

Nang rol

arah winding

Lapisan ing sisih njero

Ora ana lapisan

Warna film

Putih krem ​​(pink muda)

Transparan

kekandelan

105±10µm

75µm

Precision

±10% utawa kurang (diukur kanthi densitometer ing 23,65% RH)

Rekomendasi suhu

20 ℃ -35 ℃

Rekomendasi asor

35% RH-80% RH

Struktur Produk

(1). Struktur

Film Pengukuran Tekanan (1)

(2). Cara Kerjane

Sawise tekanan, mikrokapsul rusak, bahan pembentuk warna ing mikrokapsul lan bahan pangembangan warna saling reaksi, nuduhake warna abang.Tingkat mikrokapsulrusakditemtokake deningnilai saka meksa, sing luwih meksa, karusakan microcapsule liyane, sing luwih Kapadhetan werna. Kosok baline, Kapadhetan ngisor sakaingwerna.

Lumbung

(1) Ngindhari sinar srengenge langsung lan sumber geni. Kanggo panyimpenan jangka panjang, njaga suhu kamar ing ngisor 15 lan ngindhari srengenge. Film L lan K sing ora digunakake kudu dilebokake maneh menyang tas kemasan asli (film L ing tas poli ireng, film K ing tas poli biru) lan simpen ing kothak kemasan.

(2)nganggo't kontak karo item ing ngisor iki:

kertas salinan tanpa karbon; banyu, lenga, pelarut lan bahan kimia liyane;

Plasticizers lan produk plastik sing ngemot plasticizers;

Karet lan penghapus

Tulisan tangan berminyak

(3) Film K sawise nuduhake werna kudu dilebokake ing tas kertas. A sawetara film K nyimpen bebarengan, priksa manawa lumahing werna ora tutul saben liyane. Luwih becik dipisahake nganggo kertas putih.

(4) Ingwerna wayangsampels bakal luntur nganti sawenehing wektu. suggest kanggo mindhai gambarkanggo nyimpen.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita