spanduk

Kahuripan Magnetic Stripe YB Series

Kahuripan Magnetic Stripe YB Series

Katrangan singkat:

Lucky "YB" Series Magnetic Stripe minangka jinis Strip Magnetik sing ora katon khusus sing dirancang khusus ing kertu PVC.


Detail Produk

Tag produk

Informasi produk

Transfer Panas sing ora katon (kulit kadhemen) Strip Magnetik kanggo aplikasi ing kertu plastik - Seri "YB"

Lucky "YB" Series Magnetic Stripe minangka jinis Strip Magnetik sing ora katon khusus sing dirancang khusus ing kertu PVC.
Teknologi khusus sing diadopsi bisa nggawe gambar dicithak ing belang magnetik, supaya gambar tetep integral lan kesempurnaan yen ora mengaruhi karakteristik magnetik. Belang magnet bakal didhelikake ing sangisore gambar printing lan ora katon dening pangguna.

Strip Magnetik YB Series
Strip Magnetik YB Series

produk

Kode

Coercivity

(Apa kowe)

warna

Adhesive

Jinis

Aplikasi

Metode

Sinyal Amplitudo sawise Overprinting

Aplikasi

LK2750YB41

2750

salaka

PVC

Panas KahuripanTransfer

80~120%

Kartu Plastik

LK2750YB17

2750

ireng

PVC

Panas KahuripanTransfer

80~120%

Kartu Plastik

Sinyal Amplitudo Karakteristik kertu rampung sawise overprinting

Amplitudo sinyal UA1: (0.8 ~ 1.2)
Amplitudo sinyal Ui1:≤1,26 UR
Amplitudo sinyal UA2: ≥0.8 UR
Amplitudo sinyal Ui2: ≥0.65 UR
ResolusiUA3: ≥0.7 UR
UR Erasure UA4:≤0.03 UR
Pulsa ekstra Ui4: ≤0.05UR
Demagnetisasi UA5: ≥0.64UR
Demagnetisasi Ui5: ≥0.54UR
Gelombang Ui6: ≤0.07 UA6

Metode Proses

(1) Tape Laying:
Strip magnetik dicap menyang Overlay kanthi roller sing digawe panas, lan ngupas operator PET.

Strip Magnetik YB Series (1)

Disaranake Kondisi Proses sajrone Tape Laying
Suhu Roll: (140 ~ 190) ℃
Kacepetan Roll: (6 ~ 12) meter / menit

(2) Laminasi:
Laminasi lapisan sing nganggo garis magnet ing lembaran PVC.

Strip Magnetik YB Series (2)

Disaranake Kondisi Proses sajrone laminating
Suhu Laminasi: (120 ~ 150) ℃
Laminate Duration:(20-25) Menit

(3) Over Printing
Pelanggan bisa nyetak tinta perak, tinta putih, 4 warna penet lan UV Varnish liwat ing belang Magnetik, lan belang Magnetik bakal didhelikake ing gambar printing.

Strip Magnetik YB Series (3)

Ketebalan over printing: (7 ~ 10)μm

Cathetan: Kahanan pangolahan mung kanggo referensi. Pelanggan bisa nyetel paramèter miturut kondisi individu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita