spanduk

Stripe Magnetik BV / Seri TV ing kertu PVC

Stripe Magnetik BV / Seri TV ing kertu PVC

Katrangan singkat:

Lucky "BV" Series Magnetic Stripe punika transfer panas (peel kadhemen) Magnetik foil kanggo aplikasi ing kertu plastik.

Lucky "TV" Series Magnetic Stripe punika total laminasi Magnetik belang kanggo aplikasi ing kertu PVC.

 


Detail Produk

Tag produk

Transfer Panas (peel kadhemen) Strip Magnetik kanggo aplikasi ing kertu plastik-Seri "BV".

Lucky "BV" Series Magnetic Stripe punika transfer panas (peel kadhemen) Magnetik foil kanggo aplikasi ing kertu plastik.
Strip magnetik iki ditrapake ing substrat plastik (contone Overlay) kanggo ngasilake kertu plastik ing Mesin Lapisan Tape. Sajrone pangolahan, belang magnetik dicap ing lapisan PVC kanthi roller sing digawe panas, banjur operator PET foil magnetik dikupas lan dibuwang sawise adesif digawe adhem.

Seri TV BV Strip Magnetik (3)
Seri TV BV Strip Magnetik (2)

produk

Kode

Coercivity

(Apa kowe)

warna

Adhesive

Jinis

Aplikasi

Metode

Sinyal

Amplitudo

Aplikasi

LK360BV11

360

ireng

PVC

PanasTransfer

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK360BV22

360

Petengcoklat

PVC

PanasTransfer

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV11

2750

ireng

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV31

2750

emas

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV41

2750

salaka

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV51

2750

abang

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV61

2750

Ijo

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV71

2750

Biru

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK4000BV11

4000

ireng

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV32

2750

Loro-lorone Emas

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750BV42

2750

Loro-lorone Silver

PVC

PanasTransfer

80~120%

Kartu Plastik, Kartu Bank

Total Lamination Magnetic Stripe kanggo aplikasi ing PVC Card - "TV" Series

Lucky "TV" Series Magnetic Stripe punika total laminasi Magnetik belang kanggo aplikasi ing kertu PVC. Tape jenis iki ora perlu mbusak operator PET, lan dilaminasi ing kertu PVC kanthi lapisan Magnetik lan Film Base. Iku cocok kanggo produksi jumlah minimal nggunakake mesin laminator.

Strip Magnetik (8)
Strip Magnetik (9)

produk

Kode

Coercivity

(Apa kowe)

warna

Adhesive

Jinis

Aplikasi

Metode

Sinyal

Amplitudo

Aplikasi

LK360TV1

360

ireng

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK360TV2

360

coklat

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750TV1

2750

ireng

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750TV3

2750

emas

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK2750TV4

2750

salaka

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank

LK4000TV1

4000

ireng

PVC

TotalLaminasi

80~130%

Kartu Plastik, Kartu Bank


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita