spanduk

Auto Interior In-Mold Dekorasi INS Film

Auto Interior In-Mold Dekorasi INS Film

Katrangan singkat:

Ing-Mold Dekorasi INS film iki composited dening PMMA film karo printing efek hiasan grafis lan film ABS, Wis banget ngecor lan efek pangayoman lumahing awet, cocok kanggo hiasan lumahing produk plastik karo Deep mulet lan syarat kekiatan, utamané kanggo Automotive interior. .


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Ing-Mold Dekorasi INS film iki composited dening PMMA film karo printing efek hiasan grafis lan film ABS, Wis banget ngecor lan efek pangayoman lumahing awet, cocok kanggo hiasan lumahing produk plastik karo Deep mulet lan syarat kekiatan, utamané kanggo Automotive interior. .

Struktur Produk

produk

Efek saka Film

Efek hiasan saka film kasebut nduweni gandum kayu, logam sing disapu, mozaik, gandum tenunan lan tekstur teknologi liyane, efek transmisi cahya lokal uga kasedhiya. Lan film selaras kasedhiya miturut requirement customer individu kang.

 produk

Proses Aplikasi

Film INS ditrapake kanggo proses INS, peregangan 3D kanthi cara ngecor tekanan dhuwur dhisik, ngethok sisipan miturut tampilan produk, banjur lebokake sisipan ing rongga cetakan injeksi kanthi akurat, ing pungkasan cetakan injeksi.

Kaluwihan

Ora ana biaya cetakan tambahan sing bisa ngerteni kontrol warna sing apik banget, emisi VOC sing sithik lan nyuda sampah.

Aplikasi Interior Otomotif

Film INS utamane ditrapake kanggo interior Otomotif, umpamane panel lawang lan panel instrumen lsp.

produk-1

Karakteristik produk

Item

Standar tes utawa metode tes

Data Tes

kekandelan

Mikrometer

0.5±0,030 mm

Hot Stresno

Kalor nganti 110-120kanggo soften banjur mulur

200%

Penampilan

LANkoweSurvey

No cacating permukaan filmkayata spIkulling, bolongan wedhi, gelembung, retak, kisut, goresan, deformasi pola lan liya-liyane.

No rusak,layering, owah-owahan werna, garis nggoleki utawa retaksaka tekstur.

Adhesi

Tes Grid

Ora ngeculake
Suhu Dhuwur Thermal Aged

Selehake ing oven suhu dhuwur suwene 168 jam lan ing suhu kamar suwene 2 jam, 85-100.

Ora kelangan cahya, owah-owahan warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, tingkat adhesi 0

Ganti Suhu Dhuwur lan Kurang

Resistance siklus suhu dhuwur lan kurangSiklus antarane -30lan 90miturut standar tes industri

Ora kelangan cahya, owah-owahan warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, tingkat adhesi 0

Fastness Warna

Ukuran sampel 25 mm×150mm, 2 lembar kain katun ing 50 * 50mm kebungkus ing sirah gesekan, aplikasi pasukan saka 9N, siklus per detik, total 10 siklus gesekan, mbandhingaké kain putih sawise rubbing karo kain asli, ngira-ngira bahan pawernan saka putih kain miturut GB251

gosok garing:Ora ana warna bekas goresan, level warna 4.

 

Wet rub: Ora ketokabuh, pembubaran, stickiness, foaming, wrinkling lan owah-owahan liyane, warna diwarnai grade 4

Tahan Abrasi Taber

Pilih template sampel ing ukuran 100mmx100mm, sijine iku ing Taber Abraser, nggunakake CS10 grinding wheel, 5N (500GF) mbukak sampel rub paling 600 kaping ing kacepetan 60±2 rpm.

Ora nganggo lapisan efek printing

Ketahanan kimia

Standar Industri/Perusahaan

Ora ketokabuh, pembubaran,ketan, foaming, wrinkling lan owah-owahan liyane, ora shedding sawise test adhesion liwat cara kothak.

Ketahanan Kosmetik Standar Industri/Perusahaan

Asil dandan tipis ing luster, ora ana owah-owahan sing jelas, ora ngeculake sawise tes adhesi liwat metode kothak.

Resistance Suhu kurang Standar Industri/Perusahaan

Ora kelangan cahya, owah-owahan warna, gelembung, ngeculake, retak lan owah-owahan liyane, ora ngeculake sawise tes adhesi liwat metode kothak.

Kebakaran GB 8410 100mm / min(test ngecor injeksi 2mmABS)

Pedoman Pangolahan

(1) Thermoforming
(1.1) Peralatan dibutuhake kaya peralatan mbentuk, trimming lan cetakan.

(2) Panyimpenan
(2.1) Film INS kudu disimpen ing kahanan operasi normal. Kothak sing ngemot gulungan film INS kudu disimpen ing posisi horisontal. Materi iki ora kudu disimpen ing njaba ruangan, ing papan sing asor dhuwur utawa ing suhu sing ekstrem. Suhu ing ngisor titik beku lan luwih saka 35 ° C kudu dihindari.
(2.2) Yen gulungan film bakal disimpen maneh, iku kudu tetep kebungkus ing alangi uap Kelembapan karo desiccants nang. Bungkus kasebut kudu disegel ing lapisan kanthi tape PET, banjur disegel ing ujung inti kanthi plug inti utawa sing padha.
(2.3) Panyimpenan sing disaranake yaiku 25°C utawa luwih adhem ing tingkat kelembapan sing paling sithik. Garing maneh sawise 5-6 sasi.
(2.4) Dianjurake kanggo wis garing sheets 2 dina ing 70 ℃, lengkap unwrapped nggulung min. 48 ~ 72 jam ing 60 ℃ ing oven sirkulasi.

(3) Wujud
(3.1) Pemanasan film sing alon, luwih becik dadi panas sisih mburi film kanthi target suhu lembaran 120 ℃ ~ 145 ℃ diukur kanthi label suhu. Iku gumantung ing bagean lan jinis film sing beda.
(3.2)Operasi ing kamar sing resik luwih disenengi.

(4) Pamulangan
(4.1) Disaranake nggunakake nglereni laser, utawa nglereni die, umume die cutting.When trimmed, mesthekake yen materi ora rusak, ora bledug, polusi rereget, trimming scraps ing lumahing.
(4.2) Kanggo ngindhari karusakan lumahing, disaranake operasi ing ngisor iki:
(4.2.1)Aja tumpukan ing ndhuwur saben liyane tanpa tissue alus utawa kain antarane saben bagean.
(4.2.2) Kabeh personel nganggo sarung tangan alus utawa lateks.
(4.2.3) Kanggo ngindhari bledug utawa kontaminasi disaranake nggunakake piranti anti-statis sing dirancang khusus kanggo atmosfer kamar sing resik.

(5) Pasang cetakan
(5.1) Ora ana peralatan khusus sing dibutuhake nalika ngolah film INS. peralatan ngecor ana bisa digunakake; Nanging, cetakan kudu digawe utawa diowahi kanggo nampa film ing rongga. Rekomendasi liyane:
(5.2) Suhu diafragma sing dilebokake ing rongga cetakan kudu 30-50 ° C.
(5.3)Gating loropaken film kanggo nyegah wisuh metu saka werna lan utawa grafis.
(5.4) Suhu resin minangka dianjurake dening supplier resin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan