spanduk

EMI Shielding Film karo Good Shielding

EMI Shielding Film karo Good Shielding

Katrangan singkat:

EMI Shielding Film utamane digunakake ing FPC sing kalebu Modul kanggo ponsel, PC, piranti medis, kamera digital, instrumen otomotif, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

EMI Shielding Film utamane digunakake ing FPC sing kalebu Modul kanggo ponsel, PC, piranti medis, kamera digital, instrumen otomotif, lsp.

Kasedhiyan produk

LKES-800
LKES-1000
LEKS-6000

Fitur produk

(1) Karakteristik pangolahan sing apik
(2) Konduktivitas listrik sing apik
(3) Sifat shielding apik
(4) Tahan panas sing apik
(5) Ramah lingkungan (gratis halogen, nyukupi syarat Petunjuk RoHS lan REACH, lsp.)

Struktur Produk

Film garing

Karakteristik produk

LKES -800

Item Data Tes Standar tes utawa metode tes
Ketebalan (Sadurunge Laminasi,mm) 16±10% Standar Perusahaan
Ketebalan (Sawise Laminasi,mm) 13±10% Standar Perusahaan
Tahan lemah(Lapisan emas,Phi1,0 mm, 1,0 cm,Oh) HE C5016 1994-7.1
Kekuwatan peeling film sing diperkuat (N/25mm) Standar Perusahaan
Aliran Ulang Solder Bebas Timbal (MAX 265) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Properti Perisai (dB) > 50 GB / T 30142-2013
Resistance lumahing(mOh/□) 350 Metode Four Terminal
Flame Retardant VTM-0 UL94
Printing Karakter LULUS JIS K5600
Glossiness(60°, Gs) 20 GB9754-88
 Resistance kimia(Asam, alkali lan OSP) LULUS HE C6471 1995-9.2
Adhesi menyang Pengeras (N/cm) 4 IPC-TM-650 2.4.9

LKES-1000

Item Data Tes Standar tes utawa metode tes
Ketebalan (Sawise Laminasi,mm) 14-18 Standar Perusahaan
Properti Perisai (dB) 50 GB / T 30142-2013
Insulasi lumahing 200 Standar Perusahaan
Adhesive Fastness (uji atus sel) Ora ana sel sing tiba JIS C 6471 1995-8.1
Tahan kanggo Wipe Alkohol 50 kaping ora karusakan Standar Perusahaan
Tahan Gores 5 kaping ora Bocor saka logam Standar Perusahaan
Ketahanan Tanah, (Gold plating,Phi1,0 mm, 1,0 cm,Oh) 1.0 HE C5016 1994-7.1
Aliran Ulang Solder Bebas Timbal (MAX 265) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Printing Karakter LULUS JIS K5600

LKES-6000

Item Data Tes Standar tes utawa metode tes
Ketebalan (Sawise Laminasi,mm) 13±10% Standar Perusahaan
Properti Perisai (dB) 50 GB / T 30142-2013
Tahan lemah, (dilapisi emas,Phi1,0 mm, 1,0 cm,Oh) 0.5 HE C5016 1994-7.1
Tahan lemah, (dilapisi emas,Phi1,0 mm, 3,0 cm,Oh) 0.20 HE C5016 1994-7.1
Gaya Release (N/cm) Standar Perusahaan
Insulasi lumahing(moh) 200 Standar Perusahaan
Adhesive Fastness (tes sel atus) Ora ana sel sing tiba JIS C 6471 1995-8.1
Aliran Ulang Solder Bebas Timbal (MAX 265) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Solder (288, 10s, 3 kaping) Ora ana stratifikasi; Ora ana busa HE C6471 1995-9.3
Flame Retardant VTM-0 UL94
Karakter Printing LULUS JIS K5600

Kawontenan Processing Dianjurake

Metode Laminasi Kondisi laminasi Kondisi solidifikasi

Suhu ()

Tekanan (kg)

Wektu (s)

Suhu ()

jam (min)

Cepet- Laminasi LKES800/6000:180±10LKES1000:175±5 100-120 80-120 160±10 30-60

Cathetan: Pelanggan bisa nyetel teknologi adhedhasar kahanan nyata nalika diproses.
(1)Copot lapisan proteksi dhisik, banjur ikatan menyang FPC, 80Meja pemanasan bisa digunakake kanggo pra ikatan.
(2)Laminasi sesuai karo proses ing ndhuwur, copot, banjur copot film operator sawise adhem.
(3)Proses solidifikasi.

Packing

(1) Spesifikasi standar produk: 250mm × 100m.
(2)Sawise ngilangi listrik statis, produk kasebut dikemas ing kertas aluminium foil lan uga dilebokake garing.
(3) Njaba dikempalken ing karton kertas lan tetep kanggo mesthekake safety produk sak transportasi lan nangani, lan supaya karusakan.

Panyimpenan lan manungsa waé

(1)Kahanan Panyimpenan sing Disaranake
Suhu: (0-10) ℃; Kelembapan: ngisor 70% RH
(2) Manungsa waé
(2.1) Aja mbukak paket njaba lan imbang film pelindung ing suhu kamar sajrone 6 jam sadurunge digunakake kanggo nyuda efek frost lan embun ing film pelindung.
(2.2)Saran supaya bisa digunakake sanalika bisa sawise njupuk metu saka panyimpenan kadhemen, ing cilik saka owah-owahan kualitas ing suhu normal kanggo dangu.
(2.3) Prodhuk iki ora tahan kanggo agen sealing lan fluks fase banyu, yen duwe teknologi pangolahan ing ndhuwur, coba coba lan konfirmasi dhisik.
(2.4) Nyaranake laminasi cepet, laminating vakum kudu diuji lan dikonfirmasi.
(2.5) Periode jaminan kualitas miturut kondisi ing ndhuwur yaiku 6 wulan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan