spanduk

Film Kering Applied Ing FPC Lan PCB

Film Kering Applied Ing FPC Lan PCB

Katrangan singkat:

Ditrapake ing Papan Sirkuit Cetak lan Papan Sirkuit Cetak Fleksibel, kanthi kauntungan saka kinerja tending, resolusi lan adhesi sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Produk

Ditrapake ing Papan Sirkuit Cetak lan Papan Sirkuit Cetak Fleksibel, kanthi kauntungan saka kinerja tending, resolusi lan adhesi sing apik.

Struktur Produk

Film garing

Spesifikasi Produk

Kode Produk

LK-D1238 Film Kering LDI

LK-G1038 Film Garing

Ketebalan (mm)

 38.0±2.0

Dawane (m)

200

Jembar

Miturut pelanggan'panyuwunan

Parameter produk

(1) Film Kering LK-D1238 LDI

Film Kering LK-D1238 LDI cocok kanggo mesin paparan pencitraan langsung, kanthi dawa gelombang 355nm lan 405nm.

Item lan metode Test

Data Tes

Wektu imaging paling cendhak

(1,0wt.% larutan banyu Na2CO3, 30) *2

25s

Dawane gelombang (nm)

355

405

Kinerja sawise Imaging

Photosensitivity

(*2×2.0)

ST=7/21

Energi pajanan*3

20mJ/cm2

15mJ/cm2

Resolusi(*2×2.0)

ST=6/21

40mm

40mm

ST=7/21

40mm

40mm

ST=8/21

50mm

50mm

Adhesi (*2×2.0)

ST=6/21

50mm

50mm

ST=7/21

40mm

40mm

ST=8/21

35mm

35mm

Tending Rliabilitas】*3

10 bolongan (6 mmPhi)

Rate pecah bolongan

(*2×2.0×kaping 3)

ST=6/21

0%

0%

ST=7/21

0%

0%

ST=8/21

0%

0%

Striping wektu pungkasan

(3,0wt.%NaOH larutan banyu, 50)

ST=7/21* 1

Energi pajanan

50s

50s

 

(2) LK-G1038 Film Garing

LK-G1038 Film Kering cocok kanggo kontak mesin cahya, karo wavele utamangth 365nm.

Item lan Metode Test

Data Tes

Wektu imaging paling cendhak

(1,0wt.% larutan banyu Na2CO3, 30) *2

22 s

Kinerja sawise Imaging

Photosensitivity

(*2×2.0)

ST=8/21

Energi pajanan*3

90mJ/cm2

Resolusi

(*2×2.0)

ST=6/21

32.5mm

ST=7/21*1

32.5mm

ST=8/21

35mm

Adhesi

(*2×2.0)

ST=6/21

45mm

ST=7/21

40mm

ST=8/21

35mm

(Tending Reliability)*3

10 bolongan (6 mmPhi)

Rate pecah bolongan

(*2×2.0×kaping 3)

ST=6/21

0%

ST=7/21

0%

ST=8/21

0%

Striping wektu pungkasan

(3,0wt.%NaOH larutan banyu, 50)

ST=7/21*1

Energi pajanan

50s

(Data ing ndhuwur mung kanggo referensi)
Cathetan:

* 1: Stouffer 21 Stage Skala Energi pajanan.
*2×2.0: Gambar kanthi wektu paling cendhak kaping pindho.
*3: Yen fokus ing Keandalan Tending, disaranake nggunakake nilai energi cahya 7~8 tataran.
*4: Data ing ndhuwur diuji dening peralatan lan instrumen kita dhewe.

Proses Aplikasi

produk

Ati-ati Ing Aplikasi

(1) Aplikasi: Gunakake film iki mung minangka nolak materi sing gegandhengan karo papan sirkuit dicithak lan formasi pola liyane.
(2) Pretreatment: residu organik, noda amarga dewatering lan pangatusan ora cukup ing lumahing tembaga, bisa nimbulaké polimerisasi saka resistensi lan seng nembus plating utawa solusi etching.Mangga garing rampung sawise mbilas banyu. Utamane, nalika kelembapan tetep ana ing bolongan kasebut, nyebabake tenda rusak.
(3) Preheating substrat: Preheating ing suhu dhuwur banget kanggo wektu sing suwe bisa nyebabake karat. Sampeyan kudu ditindakake kurang saka 10 menit ing 80 ℃ lan kurang saka 3 menit ing 150 ℃. Lan nalika suhu lumahing landasan sadurunge laminasi ngluwihi 70 ℃, kekandelan film ing pinggiran liwat-bolongan bisa dadi banget lancip lan bisa nimbulaké breakage tenting.
(4) Nyekel sawise laminasi lan cahya: Tahan nganggo tameng cahya utawa ing lampu kuning (2 meter utawa luwih jarak dibutuhake). Wektu ditahan maksimal ing kasus terakhir (ing lampu kuning) yaiku 4 dina. Eksposur kudu ditindakake sajrone 4 dina sawise laminasi. Pangembangan kudu ditindakake sajrone 3 dina sawise cahya. Sinar lampu putih non-ultraviolet wis sawetara sinar ultraviolet, supaya terus karo tameng cahya dening sheet ireng ing ngisor iku.Keep suhu 23±2℃ lan asor relatif 60±10%RH. Substrat laminated kudu dilebokake ing rak siji-siji.
(5) Pangembangan: Yen suhu pangembang luwih saka 35 ℃, bisa nggawe profil luwih elek.
(6) Stripping: Strip sajrone seminggu sawise laminasi.
(7) Pengolahan sampah: Komponen film garing ing pangembang lan stripper bisa koagulasi kanthi netralisasi. Komponen coagulated bisa dipisahake saka solusi banyu kanthi metode press filter lan metode centrifugal. Solusi banyu sing dipisahake nduweni nilai COD lan BOD, mula kudu diolah kanthi cara sing bener.
(8) Werna film : Werna ijo/biru. Sanadyan werna bisa mboko sithik discolor karo wektu, iku ngirim ora mengaruhi karakteristik.

Ati-ati Ing Panyimpenan

(1) Nalika panyimpenan rampung ing panggonan kang peteng, kelangan, lan garing ing suhu 5 ~ 20 ℃ lan asor relatif saka 60% RH utawa ngisor, film garing kudu digunakake ing 50 dina sawise Pabrik.
(2) Tansah gulungan film kanthi horisontal kanthi nggunakake rak utawa papan dhukungan kanggo panyimpenan. Nalika dilebokake kanthi vertikal, lembaran film garing bisa mlumpat siji-sijine lan wangun gulungan bisa kaya sprout pring (gulungan dilebokake kanthi horisontal ing bungkus).
(3) Njupuk gulungan film saka lembaran ireng ing sangisore lampu kuning utawa lampu safety sing padha. Aja ninggalake wong-wong mau ing sangisore lampu kuning nganti suwe. Tutup film kanthi lembaran ireng nalika disimpen nganti suwe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan