spanduk

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

A erospace Intelligent Manufacturing Technology Co., Ltd. ("AIM") diadegaké ing taun 1958, minangka bagéan saka China Lucky Group Corporation, klompok modern ing diajukake materi seni grafis, kinerja dhuwur bahan film & lapisan lan bahan media imaging lapangan ing China. Lucky Innovative wis kadhaptar ing ChiNext Board (SZSE) ing April 2015, kode saham 300446.

A sa anak perusahaan saka China Lucky Group Corporation, Lucky Innovative Materials wis melu ing riset lan pangembangan, produksi lan Advertisement saka 1958, spesialis ing bahan fungsi elektronik lan bahan keamanan informasi. Produk utama yaiku film pangukuran tekanan, film pelindung EMI, film garing, film interior otomotif, kertas magnet termal lan garis Magnetik, lsp. Puluhan taun pengalaman lan kawruh ing bidang magnetik lan lapisan njamin kualitas, stabilitas lan linuwih produk LUCKY.

babagan

babagan

L ucky Innovative wis akreditasi kanggo standar lSO9001-2015 kanggo jaminan kualitas. Kita duwe tim jaminan kualitas profesional, wis digunakake ing standar testing ketat sak prodhuksi kemajuan, lan kabeh produk dites miturut standar internasional karo peralatan testing majeng.

A Ing perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan kasebut penting banget kanggo investasi ing riset produk lan nambah kekuatan lengkap. Lucky Innovative duwe pusat riset lan pangembangan profesional, sing nindakake riset lan pangembangan produk anyar, dilengkapi peralatan analisis lan instrumen uji coba, nggawe metode uji coba produk anyar, kanthi efektif njamin riset lan pangembangan produk anyar perusahaan.

Lucky Innovative dumunung ing Baoding cedhak Beijing, China, mrodhuksi kabeh produk saka Processing bahan baku kanggo packaging ing operasi efisien kanggo nyuplai produk kualitas customer lan pangiriman pas wektune.

L Prinsip ucky Innovative yaiku "Kualitas kanggo kaslametan, Inovasi kanggo pangembangan, Nargetake merek global, Pursing pelanggan puas", kita tansah njupuk kualitas internasional lan tingkat layanan minangka standar kanggo nepaki prasetya kualitas kanggo pelanggan sing ndadekake kita entuk reputasi dhuwur ing donya. . Kanthi inovasi teknis sing terus-terusan, produk berkualitas tinggi lan rega sing kompetitif, MATERIAL INOVATIF LUCKY cocog kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

KUALITAS HIGH, PELANGGAN FIRST